slide-1

Зошто АМ-БРОКЕР осигурување

Брзи и
ефективни

Професионални совети

Одлична поддршка

Секогаш на располагање

Новости

ДОБРОВОЛНО
ПРИВАТНО ЗДРАВСТВЕНО
ОСИГУРУВАЊЕ

Ништо не е поважно од Вашето здравје. Изборот на поздрав начин на живот подразбира и носење вистински одлуки за негова заштита. Изберете осигурителен партнер кој ќе Ви овозможи: осигурување на специјалистичко вонболничко и болничко лекување, осигурување на операции и осигурување на малигни заболувања, покривање на трошоци за пораѓај и лечење во странство.

Прочитај Повеќе

ОСИГУРУВАЊЕ ОД
ПРОФЕСИОНАЛНА
ОДГОВОРНОСТ
(ЗА IT КОМПАНИИ)

Без оглед дали се работи за недоразбирање или е во прашање некомпатибилност, ако ситуацијата заврши на суд, жалбата на Вашиот клиент може многу скапо да Ве чини. Затоа IT осигурување од професионална одговорност за грешки и пропусти треба да биде незаменлив дел од Вашиот план за управување на ризици.

Прочитај Повеќе

САЈБЕР
(Cyber)
ОСИГУРУВАЊЕ

Сајбер осигурувањето не е само форма на заштита од потенцијални IT и сајбер ризици. Тоа е дел од деловната стратегија и деловната култура на секоја сериозна компанија. Немањето на соодветна заштита од се почести инциденти, како што се протекување на податоци, изнуда на интернет и хакирање на web страна, значи дека не ја сфаќате сериозно Вашата деловна активност. Или можеби мислите дека сте од оние среќници кои ќе бидат поштедени од вакви инциденти?

Прочитај Повеќе