Продажна мрежа

М БРОКЕР АД АДРЕСА НА ЕКСПОЗИТУРИ МОБИЛЕН БРОЈ Е-МАИЛ АДРЕСА
Дирекција ул.Кирил и Методиј 20 Скопје 070/384-034 e.todorova@ambroker.mk
Автокоманда ул.16та македонска Бригада 2 Скопје 071/213-451 broker1@ambroker.mk
Кисела Вода ул.Борис Трајковски 21 Скопје 071/213-432 broker3@ambroker.mk
Стаклара ул.Борис Трајковски 202б Скопје 071/269-495 broker2@ambroker.mk
Штип ул.Гоце Делчев 58 Штип 071/302-352 broker4@ambroker.mk
Битола 1 ул.Солунска 180 Битола 071/237-186 broker6@ambroker.mk
Тетово ул.Скопски пат 7 Тетово 070/226-968 administrator@ambroker.mk
Битола 2 ул.Пеце Матичевски 15 лок2 Битолa 075/458-787 broker9@ambroker.mk
Струга ул.Туристичка 1 Струга 071/213-463 broker10@ambroker.mk
Велес ул.Борис Трајковски 18 Велес 071/237-184 broker@ambroker.mk